lördag 14 januari 2012

Packångest

Jag får alltid ångest när jag packar. Hur mycket behöver man ha med sig? Jag har packat och packat ut säkert tusen gånger. Räknat strumpor och T-shirts. Jag lägger ut allt på golvet för att få bra översikt sedan lägger jag tillbaka allt i väskan igen. Tar bort eller byter ut något. Hur många par byxor behöver jag ta med? Ska jag räkna ovven som ett par byxor? Mycket funderande blir det.

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Måste bara fråga vad du tycker om programmet hittills?
    Läser själv molekylärbiologi på SU, men tycker att det är rätt värdelöst och är nyfiken på bioteknik på KTH. Anledningen till att jag inte började på KTH var för att matten skrämde mig, men det kanske inte är så hemskt?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej. Jag älskar biotekniken. har dock bara haft en kurs i det än men det kommer mer. Jag tycker även om kemi vilket vi har mycket av vilket man ska vara medveten om. Ja matten är som den är. Dvs svår. Jag failade första mattekursen jag gick men jag vet inte hur mycket det säger egentligen eftersom jag prioriterade bort den då jag var med i ett spex och inte tyckte den var tillräckligt kul. Men att få omtenta händer alla någongång och jag vet flera stycken som har mattekurser de inte har klarat som ligger och släpar. Låt inte matten skrämma dig. Giv it a try! Sök bioteknik det är jättekul! :)

      Radera